Raivaussaha

Vantaan Siemen ja Kone on oikea paikka hankkia raivaussaha, ruohoraivuri ja trimmeri - oletpa sitten metsänhoidon ammattilainen, omakotiasuja, mökkiläinen tai kiinteistönhuollon osaaja. Raivaussaha valikoimamme on kattava, edustamme Husqvarna, Stihl, Echo, Jonsered ja Honda trimmereitä ja raivaussahoja. Stihlin malliston suosikkeja ovat Stihl FS 40, FS50, FS 240, FS 410, FS 460 ja FS 490. Husqvarnan raivaussaha -mallistosta voidaan mainita trimmerit Husqvarna 122 ja129. Raivaussahoista mm. Husqvarna 336, 345FX, 545FX, 555FX.

Ammattilaisemme opastavat tuotteiden käytössä
Mikäli haluat opastusta ja neuvoja tuotteiden käyttöön – poikkea myymäläämme. Myymälästä myymämme tuotteet ovat heti käyttövalmiina ja koekäytettyinä – lisäksi annamme asiakkaalle aina hyvät käyttö- ja huoltovinkit, joiden avulla raivaussaha on helppo ottaa käyttöön.

Nettikauppamme kautta voitte tilata raivaussahoja ja trimmereitä kilpailukykyisin hinnoin nopealla toimitusajalla ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat myös edustamiemme merkkien huolto ja varaosamyynti.

Etsi tarpeisiisi sopiva raivaussaha verkkokauppamme valikoimista tai poikkea myymäläämme.