Tietosuoja

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

rekisteröityä Vantaan Siemen ja Kone asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
Antaa suostumuksensa, että Vantaan Siemen ja Kone rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta eteenpäin.
Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään

Vantaan Siemen ja kone ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta:

pankkiyhteystietoja
luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.


REKISTERINPITÄJÄ

Vantaan Siemen ja Kone (y-tunnus: 2717701-7)
Valimotie 26
01510 Vantaa
REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Jari Ervast
sähköposti jari.ervast@vantaan-siemenjakone.fi


REKISTERIN NIMI
Vantaan Siemen ja Kone verkkokaupan asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Vantaan Siemen ja Kone asiakkaaksi rekisteröityminen ja muu verkkokaupan käyttö.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Vantaan Siemen ja Kone asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Vantaan Siemen ja Kone omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta kuitenkaan henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

    * Henkilön etu- ja sukunimi
    * Sähköpostiosoite
    * Sukupuoli
    * Postiosoite
    * Puhelinnumero
    * Tiedot käsitellyistä tilauksista
    * Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Vantaan Siemen ja Kone sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Vantaan Siemen ja Kone salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet vain nimetyillä henkilöillä.